Знаменитий французький актор П'єр Рішар відвідав Київ. Зірка прогулявся столичними вулицями та заглянув у декілька ресторанів, де натрапив на юрбу українських шанувальників. Кияни сфотографували актора та поділились знімками в мережі.

На сторінці в Фейсбук користувачка Лідія Маркова висловила свої враження від зустрічі з французькою знаменитістю та показала, як виглядає Рішар на фоні київських вулиць.

"Життя прекрасне! Наше дитинство пройшло на таких легендарних фільмах як "Іграшка", "Невдахи", "Татусі", "Втікачі" і ін. З чудовим П'єр Рішаром! Сьогодні чудовий актор приїхав до Києва і зустрінеться з ним це диво! Мрії збуваються, головне вірити", - написала киянка.

Ще одна мешканка столиці Наталія Круть показала, як відпочивав П'єр Рішар у винному барі Winehouseв.

Не забув артист залишити афтограф на згадку, чим також хвалиться, киянка.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", поціновувач сонця та вина Рішар планував поїздку зі спектаклем до тимчасово анексованого Криму в лютому, проте передумав через політичну та економічну ситуацію в країні.