Станом на 6 годину ранку 24 квітня проросійські окупанти на Донбасі обстрілювали українські позиції 34 рази.

За інформацією прес-центру штабу АТО на сторінці у Facebook, один вітчизняний боєць загинув та ще двоє отримали поранення.

На Донецькому напрямку противник застосовував гранатомети та великокаліберні кулемети у районі Троїцького. По Авдіївці гатили зі 120-мм мінометів, протитанкових гранатометів та кулеметів великих калібрів. У Пісках, Луганському та Новоселівці Другій стріляли з мінометів калібру 82-мм та гранатометів. Під шахтою «Бутівка» та Невельським вітчизняних бійців обстріляли з гранатометів, великокаліберних кулеметів, а поруч Зайцевого – зі стрілецької зброї. По оборонцям Луганського били з БМП, у районі Авдіївки працювали снайпери.

На Приморському напрямку терористи застосовували міномети калібру 82-мм та протитанкові гранатомети біля Тарамчука та Мар'їнки. Поблизу Гнутового стріляли з БТР, автоматичних гранатометів та кулеметів великих калібрів. Морських піхотинців під Водяним та Павлополем обстрілювали снайпери.

На Луганському напрямку з 82-мм мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів окупанти гатили по бійцях у районі Новозванівки. Біля Станиці Луганської українців накривали з БМП та гранатометів. БТР та автоматичні гранатомети застосував поруч Новоолександрівки. З гранатометів та стрілецької зброї противник бив по оборонцях Валуйського.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулись міжнародні військові навчання.