Видовищні танкові навчання, які пройшли на полігоні в селі Клугино-Башкирівка, що на Харківщині, зафільмував безпілотник.

Відео, зняте з висоти пташиного польоту, демонструє, як танкові роти проводили навчальні стрільби та тренувались на вправність маневрування бойовими машинами Т-64.

Навчання пройшли на полігоні поблизу дислокації військового гарнізону 92-ї окремої механізованої бригади, яка була одним з останніх резервів ЗСУ і зберігалася для оборони Харківського напрямку від можливого російського вторгнення.

Однак криза українських сил в зоні АТО в 2014 році змусила задіяти і 92-гу ОМ. Бойова група механізованої бригади висунулась 23 серпня з Чугуєва в район АТО, де брала участь у найзапекліших боях упродовж трьох років війни і стала легендарною завдяки відвазі бійців бригади.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще