Дружина захисника збірної Китаю Цзян Чжіпена хоче домогтися виключення футболіста з національної команди. Про це повідомляє Goal.com.

Нещодавно Чжан Шіюе викрила свого чоловіка в зраді і подала на розлучення. Однак витівки футболіста дівчина не залишила так просто, і звернулася до глави асоціації футболу Китаю, а також до директора клубу, за який грає її чоловік (Гуанчжоу Фулі), з проханням виключити його зі складу.

"Шановний Чаї Шеньхуа, глава китайської футбольної асоціації, я прошу вас відрахувати Чжіпена зі збірної.
Шановний Венг Юпен, директор спортивного бюро провінції Гуандун, я прошу вас відрахувати Чжіпена з Гуанчжоу Фулі, а також прошу президента клубу Чжана Лі співпрацювати з моїм адвокатом і надати контракт чоловіка", - йдеться в повідомленні.

"Я підтримувала свого чоловіка, коли він був ще бідний, моя мама ставилася до нього як до сина, моя сім'я виділила 1 мільйон юанів на оплату будинку в Шанхаї, у нас не було весільної церемонії, ми не особливо афішували наші відносини. А він майже три з половиною роки з чотирьох років шлюбу спить з іншими жінками і тепер намагається звести мене в могилу, не дивлячись на наші багаторічні відносини" - цитує Goal.com лист китаянки.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що футболіст зізнався в зраді дружині під час післяматчевого інтерв'ю.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще