Жінка не може жити без шопінгу, нових покупок і постійних експериментів з образом. Проходить деякий час і ми помічаємо, що наш шафа повністю переповнена.

Якщо всі куплені речі порахувати по середньої вартості, то за пару років можна виявити, що ми витрачаємо ціле стан.

Безліч речей ми купуємо тільки з-за того, що ця одяг або певний колір стали трендовим. Але настає момент, коли ми знаходимо цю речь у шафі, розуміємо, що одягали її всього лише пару раз і вона вже не в моді.

Як жінці подолати хворобу шопоголіка?

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Експерти дізналися думку фахівця чоловічої статі в області створення стилю.

Розглянемо поради чоловіки і чоловічий погляд на проблему маніакальної покупки непотрібних речей.

Зверніться до хорошого стиліста
На перший погляд здається, що скориставшись рекомендацією стиліста варто надто багато грошей. І при зверненні до фахівця жіноча самооцінка може впасти. Адже, взяти порада фахівця буде означати, що жінка не має смаку. Але це не так. Навіть, якщо ви володієте хорошим смаком і вмієте правильно підібрати образ, але при цьому витрачаєте багато грошей на непотрібні покупки, стиліст зможе "вилікувати" цю залежність. Одна чи дві консультації і ви зможете виробити свою систему покупок речей і створення образу при мінімальних витратах.

Покупки в інтернеті
Якщо ви можете вибрати для себе речі навіть не помірявши її, то вам підійде метод покупки речей в інтернет магазинах. Це значно скоріше і скоротить ваш час на похід в магазин для пошуку одягу.

Базовий гардероб
Базовий гардероб - список речей, які повинні бути обов'язково в шафі жінки і чоловіка. В основному, це стандартні речі нейтральних відтінків. Маючи базу ви зможете здійснювати мінімальні поповнення гардеробу і в результаті створити яскравий і цікавий образ.

Розпродажі
Це не означає, що ви не заможна жінка і очікуєте розпродажу, щоб поповнити свій гардероб новими речами. Часто на розпродажах можна знайти якісні, стильні, а головне дешеві речі. Так само, можна купувати речі на сезонних розпродажах. Іноді бувають великі знижки до 70 відсотків на дуже стильні речі. Якщо ви боїтеся, що в наступному році вони будуть не в тренді, не варто переживати. Мода постійно повертається і навряд чи класика або базові речі вийдуть коли-небудь з моди.

Не повторяйтесь
Зверніть увагу на колір ваших речей і фасон. Скільки подібних один одному кофтинок висить у вашій шафі? Висновок напрошується один, ми часто поповнюємо гардероб речами, які практично не відрізняються один від одного.

Обирай натуральні тканини
Синтетика запорука провалу. Краще купи річ дорожче, але якісного матеріалу, синтетика ніколи не буде виглядати дорого і якісно.

Застосовуйте поради фахівців, особливо, коли це фахівець чоловічої статі. Чоловіки більш раціонально розподіляють свій бюджет, ніж ми, жінки.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що на вулицях, особливо в великих містах, переважає колорит особистих трендів.
Розглянемо головні критерії, при якому ми створюємо вуличний стиль. Як правило вуличний стиль і характерний тим, що образ не вимагає певних правил, але все ж варто дотримуватися кількох пунктів, щоб не відходити від вуличного образу.