Двоє військовослужбовців Збройних сил України загинули під час навчальних стрільб на загальновійськовому полігоні в Чугуєві (Харківська область). Про це повідомляє оперативне командування "Схід" Збройних сил України.

«На чугуївському загальновійськовому полігоні під час занять з бойової підготовки загинули двоє військовослужбовців 54 окремої механізованої бригади. Всі причини та обставини трагедії будуть з’ясовані під час розслідування, яке розпочалося під керівництвом заступника командувача військ оперативного командування «Схід», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляють ЗМІ, посилаючись на власні джерела, військовослужбовці під час стрільб потрапили під вогонь з БМП. Поранення, які вони отримали, були несумісні з життям.

"Під час стрільб з БМП під вогонь потрапили бійці, які стояли в оточенні", - цитують видання слова джерела .

Зазначається також, що розслідування інциденту проходить під керівництвом заступника командувача військами оперативного командування "Схід".

Як повідомляв сайт Знай.ua, на Харківщині пройшли військові навчання курсантів інженерно-авіаційного факультету з університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба