На Харківщині відбулися військові навчання курсантів інженерно-авіаційного факультету з університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба.

Відповідні дані оприлюднені на офіційному ресурсі Міністерства оборони України.

У відомстві відзначили, що у рамках тренувань учасники отримали додаткові навички із тактично-стройової підготовки, застосуванні військової техніки і озброєння.

Чотири дні поспіль курсантів навчали командуванню та прийняттю рішень в умовах бойових дій, орієнтуванню на місцевості, біологічному та хімічному захисту.

Відпрацювали також надання невідкладної допомоги, схему евакуації поранених та виживання у польових умовах.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як підкреслили у Міноборони, майбутні авіаційні інженери справилися із поставленими завданнями та показали високий рівень підготовки.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українські аеророзвідники взяли участь у військових навчаннях. Головною метою тренувань було відпрацювати пошук позицій та розміщення артилерії противника.