На передовій відбулися тактичні навчання української аеророзвідки – військові із спеціального підрозділу C4ISR ГУР Міноборони України показали свої навики у протистоянні ворогу.

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

На відео, яке зняли у зоні АТО, видно, як розвідники шукають позиції противника, а також розміщення артилерії бойовиків так званої ДНР.

При цьому вони використовують безпілотник, в який вмонтована прихована камера. Щоб зібрати дані про прилеглі території солдатам знадобиться не більше 40 хвилин. Втім, якщо здійснювати операцію без дрона і пішки обходити місцевість, то це могло б зайняти щонайменше кілька місяців.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українські військові провели масштабні тренування у зоні АТО. Під час навчань вони використовували бронетехніку та важке озброєння.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще