На матчі Кубка Лібертадорес між колумбійським Санта Фе і бразильським Сантосом диктор по стадіону оголосив хвилину мовчання в пам'ять про футболіста, який на той момент знаходився на полі.

- Леді і джентльмени. Прошу вас встати, будь ласка. Оголошується хвилина мовчання на честь Рікардо Олівейри, тренера Сантоса, – сказав диктор.

Заграв похоронний марш, усі люди на стадіоні встали. Гравці Санта Фе і Сантоса теж мовчки стояли в центрі поля.

Курйоз полягав у тому, що Рікардо Олівейра, якому була присвячена хвилина мовчання, стояв разом з іншими гравцями Сантоса в центральному колі. Диктор переплутав його ім'я і ім'я легенди клубу Алехандре Де Карвальо Канеко, який грав за бразильську команду в 60-х і пішов з життя 18 квітня.

- Якщо чесно, я навіть не помітив помилки, – наводить післяматчеві слова Рікардо Олівейри Insólito.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал Знай.иа повідомляв, що екс-президент ФФУ одружується з молодою коханою.