Уболівальники китайського Шанхай Шеньхуа залишилися незадоволені, що аргентинський форвард Карлос Тевес, який пропускав матч своєї команди через незначну травму, був помічений в Діснейленді.

Очевидець встиг сфотографувати Тевеса, як він і його сім'я прогулювалися в тематичному парку Шанхая в той час, коли його партнери по команді виривали перемогу у суперника (3-2).

33-річний екс-нападник Манчестер Юнайтед і Манчестер Сіті провів усього чотири матчі за Шеньхуа з моменту приходу в кінці грудня, забивши один гол – з пенальті, коли Шанхай розгромив Цзянсу Сунінг (4:0) минулого місяця.

Між тим, завдяки воістину астрономічному контракту, форвард збірної Аргентини загрібає 615 тисяч фунтів стерлінгів на тиждень (один фунт у секунду).

Тож не дивно, що багато шанувальників китайського клубу були відверто обурені вчинком свого зіркового футболіста, травма якого не є серйозною, повідомляють англійські ЗМІ.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що у Франції фанати Бастії побили футболістів Ліона і зірвали матч чемпіонату.