Поєдинок 33-го туру чемпіонату між Бастією і Ліоном, який не було завершено, викликав шалений скандал у Франції.

Ще під час передматчевої розминки на гравців Ліона напали фанати Бастії. Через це зустріч була відкладена на 50 хвилин. А в перерві на полі сталася бійка між вболівальниками корсиканської команди і гравцями Ліона, який згодом відмовився продовжити гру, повідомляє L'Equipe.

Після цього три гравці Ліона звернулися в правоохоронні органи. Це підтвердив прокурор Бастії Ніколя Бессон:

- Воротарі Антоні Лопеш і Матьє Горжелен, а також нападник Жан-Філіп Матета дали показання в прокуратурі, – цитує Бессона AFP. – Також ми почули лікаря Ліона, півзахисника Жордана Феррі. Засвідчили наявність подряпин, синців, але ніхто не отримав травм, які могли б перешкодити далі грати. Всі поновили тренування. Хочу відзначити відповідальне ставлення лікаря ліонців, який не став підливати масла у вогонь.

Президент Ліона Жан-Мішель Олас має намір подати скаргу в прокуратуру на директора з безпеки Бастії Антуана Агостіні, повідомляє RMC. За словами Оласа, Агостіні у перерві матчу накинувся на воротаря гостей Антоні Лопеша, що спричинило масову бійку, і через це матч був зірваний.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У відповідь Агостіні назвав дану претензію наклепом і заявив, що подасть відповідну скаргу. Він підкреслив, що підійшов до Лопеша, щоб попросити його заспокоїтися і не розпалювати пристрасті, і відеозапис це підтверджує. Воротар же, за словами Агостіні, образив члена його сім'ї і спробував вдарити.

Вердикт по цій справі дисциплінарний комітет Професійної футбольної ліги Франції (LFP) повинен оголосити в четвер.

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що бразильський клуб виграв перший титул після авіакатастрофи.

Фото: olweb.fr