Народний депутат України Мустафа Джемілєв вважає, що політика кандидата у президенти Франції Еммануеля Макрона є "найбільш адекватною" по відношенню до України.

Про це він заявив у коментарі "Крим. Реалії".

"Я думаю, що всі інші, хто не увійшов до другого туру, об'єднаються і будуть підтримувати Макрона. У Ле Пен перспектив немає. Я сподіваюся на це", - повідомив лідер кримськотатарського народу.

За результатами першого туру голосування, центрист Еммануель Макрон набрав 23,75% голосів, а ультраправа Марін Ле Пен - 21,53%. Вони боротимуться за президентство у другому турі, який відбудеться 7 травня.

Ле Пен є прихильницею президента Росії Володимира Путіна. Вона неодноразово заявляла про намір визнати російську анексію Криму.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", у мережі опублікували відео бурхливого святкування Макрона після першого туру.