Американські актори Анджеліна Джолі та Бред Пітт подали на розлучення ще у вересні 2016 року. Однак у пресі досі не вщухають обговорення - що ж не заладилося в сімейному житті однієї з найміцніших голлівудських пар.

І от журналіст Ян Гальперін підкинув пресі свіжу деталь - причиною розлучення міг бути брат Анджеліни, Джеймс Хейвен Войт.

Справа в тому, що Гальперін випустив книгу "Бренджеліна", під час роботи над якою "нарив" чимало цікавих фактів про сімейку Джолі-Пітт.

За словами Яна, Анджеліну та Джеймса пов'язує щось більше, ніж родинні стосунки. Нібито, актриса вступала у статевий зв'язок із братом.

Справедливості заради, Джолі не раз з'являлася на червоній доріжці під руку з братом і демонструвала свою сестринську любов до нього пристрасним поцілунком у губи.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Як стверджує Гальперін, Пітт, звісно, на дух не переносив Джеймса і не терпів його присутності в будинку. Тим часом, Джолі постійно запрошувала брата жити з ними.

Виявляється, Бред навіть поставив дружині ультиматум: або він, або родич. І Анджеліна нібито зробила вибір не на користь чоловіка.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Джолі та Пітт помирилися.