Легендарного британського співака Джорджа Майкла таємно поховали на кладовищі у Північному Лондоні.

Офіційної заяви представники виконавця поки не давали, проте на сторінці коханого артиста Фаді Фаваза у соцмережах з'явилося фото каплиці, яке і наштовхнуло пресу на думку, що похорон уже відбувся, пише The Daily Mail.

Останнім притулком Джорджа стало кладовище Хайгейт, де похована його мати Леслі. За словами інсайдерів, прощання зі співаком було досить скромним. Запросили лише найближчих друзів і родичів поп-ідола. У процесії було не більше 30 людей.

Нагадаємо, Джордж Майкл пішов з життя різдвяного ранку, 25 грудня 2016 року. Тіло співака знайшов у ліжку його бойфренд Фаваз.

Судмедексперти не виявили на тілі жодних слідів насильницької смерті. Розтин показав, що у 53-річного артиста просто зупинилося серце.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Незважаючи на те, що висновок про причини смерті давно був готовий, Майкла поховали лише через три місяці після смерті.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", родичі Джорджа Майкла хочуть уникнути уваги преси до похорону.