Чемпіон світу за версією IBF в суперважкій вазі, британський боксер Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО) продовжує підготовку до поєдинку проти Володимира Кличка (64-4, 54 КО).

На своїх сторінках в соцмережах боксер поділився відео, де показав, як він відпрацьовує удари в стилі Роккі Бальбоа – героя знаменитого фільму:

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO.

41-річний Володимир Кличко рішуче налаштований на перемогу в цьому бою.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже давно продані, а перекупники продають квитки на бій Кличко - Джошуа по 35 тисяч фунтів.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, американські телеканали досі не домовилися про трансляцію бою Кличко - Джошуа.