Дворазовий чемпіон світу в суперважкій вазі українець Володимир Кличко (64-4, 54 КО) впевнений в своїй перемозі в майбутньому бою проти британця Ентоні Джошуа, який відбудеться 29 квітня в Лондоні.

"Я знаю, які будуть наслідки, якщо я не прийму цей виклик. Я приймаю його, і я виграю", – написав Володимир на своїй сторінці в Facebook.

Також боксер поділився новим фото з тренувального табору. Нагадаємо, що Кличко готується до майбутнього бою з Джошуа на олімпійській базі в Конча-Заспі під Києвом.

Відзначимо, легендарний американський промоутер Дон Кінг заявив, що Володимир Кличко – набагато кращий, ніж більшість супертяжів світу.

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

41-річний Володимир Кличко вважає, що його досвід допоможе здобути перемогу в майбутньому бою. У свою чергу, Джошуа впевнений, що зможе нокаутувати Кличка.

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже продано. Зараз американські канали борються за право показати бій Кличко – Джошуа.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, хто буде битися в андеркарті бою Кличко - Джошуа.