В андеркарті бою Володимира Кличка проти Ентоні Джошуа проведе поєдинок колишній чемпіон світу за версією WBA у другій найлегшій вазі Скотт Куігг (31-1-2, 24 КО).

Суперником Куігга буде румун Віорел Симіон (21-1, 9 КО). Для Куігга це буде другий поєдинок в напівлегкій вазі (до 57,2 кг).

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO.

41-річний Володимир Кличко вважає, що його досвід допоможе здобути перемогу в майбутньому бою. У свою чергу, Джошуа впевнений, що зможе нокаутувати Кличка.

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже продано. Зараз американські канали борються за право показати бій Кличко – Джошуа.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, журналісти британського видання Sky Sports, серед яких колишній чемпіон світу Джонні Нельсон, відвідали Київ для того, щоб подивитися, як тренується Кличко.

Фото – Getty Images