Дворазовий чемпіон світу в суперважкій вазі українець Володимир Кличко (64-4, 54 КО) заявив, що не дивлячись на вік, відчуває приплив сил і готовий до нових звершень.

"Якщо бути чесним, то я не відчуваю своїх років. Ви мені можете не вірити, але це так. Я не можу пояснити цього, але відчуваю, що я став лише кращим, ніж був раніше. Ті, хто не залучений в наш світ професійного боксу, можуть сказати, що цифри не можуть брехати. Але хіба це недолік? Особисто я так не думаю.

Я б не хотів повертатися в той час, коли мені було 20 років. Тоді я дуже багато чого не знав в професійному боксі і попадався на всі підводні камені. Але мені дуже комфортно було в свої 30 і 40 років. Цей вік мені подобається. Я бився останній раз півтора роки тому і за цей період назбирав достатньо енергії. Мої рушниці заряджені і я готовий вистрілити з них. Такої великої перерви не було в моїй кар'єрі ніколи – ні в любителях, ні в профі. Тому, я трохи схвильований. І бій з Джошуа – це найкращий бій, який ми могли б організувати сьогодні", – заявив Володимир.

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO.

41-річний Володимир Кличко вважає, що його досвід допоможе здобути перемогу в майбутньому бою. У свою чергу, Джошуа впевнений, що зможе нокаутувати Кличка.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже продано. Зараз американські канали борються за право показати бій Кличко – Джошуа.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, журналісти британського видання Sky Sports, серед яких колишній чемпіон світу Джонні Нельсон, відвідали Київ для того, щоб подивитися, як тренується Кличко.

Фото – Getty Images