За лютий 2017 року безробітних українців стало ще більше.

За даними Державної служби статистики, за лютий роботу втратили на 1,7% більше українців в порівнянні із січнем. Таким чином, в минулому місяці в країні зареєстрували 439,3 тисячі осіб, які потребують нової роботи, в січні цей показник тримався біля позначки 429 тисяч громадян, тобто безробіття збільшило масштаби на 10,3 тисячі українців.

Відзначається, що з усіх, хто стоїть на обліку біржі праці, соціальну допомогу по безробіттю отримує лише 364,9 тисяч осіб із заявлених 439,3 тисяч безробітних. Середньостатистичний розмір допомоги в лютому становив 1923 гривні, в той час як в січні виплачували на 92 гривні більше.

Незважаючи на такі показники, статистика продовжує стверджувати, що в порівнянні з 2016 роком рівень безробіття знизився на 16%.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що аналітичні експерти спрогнозували, коли в Україні настане критичний рівень безробіття.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще