131 млн. грн цьогоріч Київська міська держадміністрація виділяє на ремонт доріг. Ці гроші використовуватимуть не лише для усунення пошкоджень на основних транспортних артеріях міста, а для латання асфальту в дворах біля багатоквартирних будинків. Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

Останні два місяці здійснюється ремонт мосту на проспекті Перемоги, два тижні тому для ремонту зняли асфальт навпроти універмагу "Україна" та неподалік Південного мосту.

Столичні активісти вважають таку ситуацію та слова міського голови про виділення великих коштів передвиборчим популізмом.

"Для того, щоб привести в нормальний стан дороги Києва, недостатньо виділити 131 мільйон гривень і заздалегідь рапортувати про виконання. До цієї проблеми необхідно підходити системно - вишукувати гроші та розірвати порочне коло тих, хто наживається на ремонті доріг", - говорить "Знай" Георгій Нагорний, один із лідерів громадської організації "Рух за реформи".

Читайте також Водії "Київпастрансу" почнуть страйк, якщо їм не виплатять борги по зарплаті

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

На його думку, міська влада має позбутися корупції та відкатів у сфері будівництва доріг.

"У нас чим гірше ремонтуються дороги, тим це вигідніше вузькому колу чиновників. Адже засипаючи асфальт у сніг і бруд, вони гарантовано отримують розбиту дорогу вже до наступного сезону. А це значить - нові замовлення і нові бюджетні відрахування з кишень киян. Тому для вирішення дорожнього питання необхідні не тільки джерела фінансування, але й новий підхід до самого ремонту доріг", - каже активіст.