Україна призупинила імпорт природного газу через Угорщину. Про це свідчать дані оператора газотранспортної системи Угорщини компанії FGSZ Ltd, пише "НБН".

За інформацією компанії, на перше вересня поточного року відсутня заявка на прокачування газу через газовимірювальну станцію Берегдароц.

Керівник прес-служби оператора ГТС компанії "Укртрансгаз" Максим Белявський заявив про те, що в серпні компанією були виконані у повній мірі всі заявки трейдерів щодо постачання газу в Україну на угорському напрямку.

Читайте також: "Газпром" озвучив нову ціну газу для України

"Укртрансгаз повною мірою виконав заявки трейдерів по транспортуванню природного газу в серпні на угорському напрямку, в обсязі 40,5 тис. куб. м", – сказав Белявський.

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Нагадаємо, 1 липня українська сторона призупинила імпорт газу з Угорщини в зв'язку з проведенням тестування газового інтерконектора, що дає можливість здійснювати так званий віртуальний реверс газу і ліквідувати посередництво "Газпрому", проте з 11 серпня Україна знову подала заявку на прокачування 1,963 тисяч кубічних метрів газу.