Державна компанія "Укроборонпром" та польська компанія "Любава" створять спільне підприємство.

Про це повідомляється у меморандумі, який сторони підписали під час участі української делегації в міжнародній виставці MSPO-2015, передає прес-служба "Укроборонпрому".

Генеральний директор державного концерну Роман Романов наголосив, що Україна взяла курс на вступ до структури колективної безпеки НАТО. Польща, за його словами, є гідним партнером у цьому напрямку українського розвитку.

"Об'єднання виробничого та наукового потенціалу "Укроборонпрому" і "Любави" дозволить підвищити якість вітчизняної продукції, а також буде посилювати співпрацю між двома країнами", - зазначив гендиректор.

Читайте також: Київський бронетанковий завод збільшив виробництво танків (інфографіка)

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Наразі завершується розробка бізнес-плану. Запустити спільне виробництво планують вже наступного року.

Польська компанія "Любава" спеціалізується на виробництві багатоцільового камуфляжу для збройних сил країн НАТО. Її продукція користується попитом у більш ніж 40 ринках світу.

Нагадаємо, у "Укроборонпромі" заявили про наміри залучити іноземного топ-менеджера, який посяде вищу керівну ланку у концерні.