Президент України Петра Порошенко розпочав зустріч з директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард, яка перебуває в Україні з робочим візитом.

Сторони планують обговорити перебіг та перспективи впровадження реформ в Україні, зокрема у податковій, банківській та кредитно-фінансовій сферах, а також у боротьбі з корупцією. Про це повідомляє прес-служба Президента.

"Очікується, що під час зустрічі відбудеться обговорення ситуації у фінансово-економічному секторі України та імплементації положень другого Меморандуму про економічну та фінансову політику двосторонньої програми "Механізм розширеного кредитування", укладеної між Україною та МВФ терміном на 4 роки", — йдеться у повідомленні.

Читайте також: Україна ще трохи пробуде в стані технічного дефолту - Яресько

Як повідомлялося раніше, золотовалютні резерви України в серпні зросли на 2,241 млрд. доларів до 12,617 млрд.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще