Російський мобільний оператор МТС домовляється про використання британського бренду Vodafone для роботи свого дочірнього підприємства в Україні.

Про це повідомляє "РБК-Україна".

Водночас, представники російського мобільного оператора відмовились коментувати переговори з Vodafone. При цьому, представник британського оператора Бен Пэдован підтвердив, що сторони ведуть переговори про партнерство в Україні і вони перебувають на попередній стадії. Проте він відмовився розкривати їх подробиці.

Про те, що МТС веде переговори з великими міжнародними телекомунікаційними операторами щодо купівлі прав використання їх брендів в Україні, стало відомо в липні цього року.

Тоді джерела зазначали, що російська компанія боїться тиску з боку української влади і сподівається, що ребрендинг зробить зв'язок "МТС-Україна" з російською МТС менш очевидним.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Читайте також: Телеканали Пінчука хочуть перейти на платну модель мовлення

Оператор також вів переговори про співробітництво та використання бренду з групою Virgin.

Раніше, щоб дистанціювати українське представництво від російського, МТС змінила схему володіння "дочкою" в Україні. Якщо раніше вона напряму належала їй, то тепер - через нідерландську Preludium B. V. і люксембурзьку Allegretto Holding.

Зазначимо, МТС і Vodafone ще в 2008 році уклали "ексклюзивну стратегічну неакціонерну угоду". Сторони домовились обмінятись маркетинговим і технологічним досвідом та спільно закуповувати обладнання. Термін угоди закінчується в грудні.