Росія може надати Україні знижку на газ приблизно в 20 доларів за тис. куб. м. Про це заявив міністр енергетики РФ Олександр Новак.

За його словами, цю знижку передбачає проект постанови уряду РФ. І за цією знижкою Україна звернулась до Росії, повідомляє ВВС.

"До нас у Міністерство звернулася Єврокомісія. "Нафтогаз" звернувся до "Газпрому". На сьогодні підготовлено проект постанови. Знижка на четвертий квартал буде менше, ніж на третій квартал. Зараз проводяться остаточні розрахунки. Але у середньому це буде приблизно 20 доларів", – сказав Новак у четвер, 24 вересня.

Читайте також: У Росії підтверджують проведення газових переговорів 25 вересня

Міністр РФ розраховує, що 25 вересня під час тристоронньої зустрічі РФ, України і ЄС вдасться підписати "зимовий пакет" про постачання газу.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще