Складено список українських компаній, які заплатили найбільше податків у першому півріччі 2015 року.

Примітно, що деякі компанії за півроку заплатили більше, ніж за весь минулий рік, пише dengiua.com.

Багато компаній впритул наблизилися до торішніх показників, тому за підсумками року їх результати явно перевищать результати 2014 року.

Перелік найбільших платників податків України очолила національна акціонерна компанія "Нафтогаз України". До списку потрапили і інші компанії з енергетичного сектору - "Енергоатом", "Енергоринок", "Укргазвидобування", "Укртатнафта" і "Павлоградвугілля".

Читайте також: Одним підвищенням податків уряд не покращить економічної ситуації - експерт

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж
Показати ще

Великими платниками податків в Україні є тютюнові гіганти. До першої п'ятірки разом з "Нафтогазом" увійшли чотири виробники сигарет - "Філіп Морріс Україна", "Джей Ті Інтернешнл Україна", "В.А.Т. Прилуки" і "Імперіал Тобакко".

Тільки три компанії зі списку можна назвати представниками постіндустріального світу - "Приватбанк", "МТС Україна" і "Київстар".