Сьогодні МТС Україна домовилась про стратегічну співпрацю з британським мобільним оператором Vodafone. Саме під цим брендом працюватиме в Україні МТС, а у мережі вже з'явилась інформація про попередні тарифи.

Потенційні тарифи представив сайт ІТС.ua.

Відомо, що Vodafone матиме три основних тарифи, які включають у себе безлімітні розмови у мережі та 3G-інтернет. За 30 гривень на місяць абонент отримає 500 мегабайт інтернету та 30 смс та хвилин на інші номери по Україні.

За 50 гривень користувач матиме два гігабайти Інтернету до яких додається безліміт у соціальних мережах. 90 гривень коштуватиме тариф з п'ятьма гігабайтами Інтернету.

Також компанія оприлюднила тарифи у роумінгу. Найдешевший пакет коштуватиме 90 гривень на місяць, а найдорожчий 270. Особливістю стане те, що абоненти зможуть безкоштовно спілкуватися з абонентами Vodafone у Європі.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Читайте також: Український МТС та британський Vodafone домовились про франшизу

Наразі відомо, що МТС платитиме британському оператору за користування брендом, але фінансові деталі угоди не оголошуються.