21-23 жовтня у львівському Палаці спорту "Україна" відбуватиметься міжнародний форум індустрії туризму та гостинності.

Львівський форум охоплює одразу декілька тематичних напрямків: туризм, готельний та ресторанний бізнес, індустрію спорту та розваг. Основна мета цьогорічного форуму – популяризація туристичних можливостей та маловідомих об`єктів України, демонстрація широкому колу фахівців новітніх досягнень в сфері туристичних послуг та гостинності, інформує ZAXID.NET.

Вперше на форумі будуть представлені Рівненська та Херсонська області. Івано-Франківщина представить нові туристичні маршрути. Загалом у форумі беруть участь понад 107 підприємств, фірм та організацій з 7 країн світу та 17 областей України.

21 жовтня проведуть семінар-презентацію "Маловідомі туристичні об'єкти та унікальні туристичні продукти України і світу". В цей день учасників також ознайомлять з туристичними принадами Батумі та Ізраїлю.

Читайте також: До Дня туризму в Дніпропетровську рекламували регіон

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Традиційно в рамках Форуму відбудеться рекламний тур Львівщиною "Туристичний потенціал Трускавця – Дрогобича – Східниці".

Також протягом трьох днів відбуватиметься чемпіонат барменів та конкурс професійних кухарів.