"Азовмаш" уклав дилерську угоду з турецькою компанією "Віташ Веліолу Іншіаат Ве Тіджарет" на придбання і реалізацію продукції вагонобудування і важкого машинобудування, що виготовляє ПАТ "Азовзагальмаш". Її продаватимуть на ринках країн Близького Сходу та Африки.

Про це повідомляє прес-служба української компанії.

Угоду сторони підписали під час візиту турецької делегації на чолі з головою правління турецької компанії Османом Сехер Акшехірі на підприємство. Також вже було затверджено контракт на поставку "Азовзагальмашем" першої партії вагонів власного виробництва на 2016-2017 рік. Проте обсяги угоди та інші подробиці поки не розголошуються.

В "Азовмаші" зазначають, що ще необхідно пройти відповідну сертифікацію продукції, а також доопрацювати технічну документацію.

Читайте також: Україна в 10-ці країн світу за ядерним рейтингом

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Вихід на ринки країн Близького Сходу та Африки - це реальна перспектива та альтернатива ринку Митного союзу, велику підготовчу роботу в цьому напрямку ми вже провели", - розповів президент керуючої компанії "Азовммашінвест Холдинг" Тарас Поліщук.

На даний момент завод, за його словами, здебільшого простоює, але все обладнання в належному стані і готове до виробництва.

Він додав, що на підприємстві не буде проблем і з кадрами тому, що з новими замовленнями на завод готові повернутися працівники.