Український оборонний концерн підписав контракт з Військово-повітряними силами Єгипту, на модернізацію частини єгипетського парку літаків марки "АН". Угоду підписали 19 листопада, одразу після завершення процедури передачі фінальної партії модернізованих літаків в інтересах ВПС Індії. Про це заявила, прес-служба ДК "Укроборонпром".

Директор заводу цивільної авіації Сергій Подрєза заявив: "Стартує новий етап нашої співпраці – сьогодні ми підписуємо перший, досить потужний контракт з єгипетською стороною". Підприємство адаптує три літаки Ан-74 під вимоги єгипетських ВПС.

Читайте також: "Укроборонпром" заробить мільярд доларів на експорті

Представник Єгипту Карім Бадир, зі свого боку, акцентував на тому, що це лише початок нової та плідної співпраці між нашими країнами. Сума нового контракту поки, що не оприлюднена.

Нагадаємо, сьогодні "Укроборонпром" поставив Індії фінальну партію військово-транспортних літаків Ан-32RE у рамках виконання великого контракту, загальна вартість якого складає $400 млн.

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Читайте по темі: Україна на $400 млн. модернізувала літаки для армії Індії