Директор з розвитку бізнесу НАК "Нафтогаз України" Юрій Вітренко висміяв заяву ВАТ "Газпрома" щодо припинення постачання газу в Україну.

Про це Вітренко написав у Facebook.

"Кумедний такий" Газпром "- у них не купують газ, тому що ціна у них вище ринку, та й взагалі працювати з ними ніхто не хоче, а вони з цього намагаються робити шоу з відключенням газу Україні", - пише Вітренко.

"Для тих, хто ще переживає з приводу таких заяв" Газпрому ", можу сказати, що у нас абсолютно нормальний рівень газу в підземних сховищах і є всі можливості для диверсифікації поставок газу. Тому нам поки газпромівський газ просто не потрібен, особливо коли він банально дорожче європейського. Найближчим часом пріоритетом для нас буде закупівля газу в Європі з використанням кредиту ЄБРР", - зазначив він.

Читайте також: Не Росія перекрила нам газ, а ми перестали його купувати - Яценюк

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

При цьому Вітренко додав, що європейський газ будуть купувати не в таких великих обсягах, "щоб якось" посунути "ринок".