Ні для кого не секрет, якщо розмістити відео в відеосервісі YouTube, яке збере достатню кількість переглядів, то можна отримати великі гроші.

Є люди, які заробляють на цьому не менше високооплачуваних футболістів європейських клубів. Рейтинг найуспішніших у фінансовому відношенні відеоблогеров минулого року склав IGate.

Автор серії кулінарних відеороликів Розанна Пансіно, відомий голлівудський пранкер Роман Етвуд і стендап-комік Ліллі Сінгх, відома під псевдонімом Superwoman, заробили минулого року по 2,5 мільйона доларів.

Візажист Мішель Фан, яка регулярно викладає відеоінструкції зі створення візуальних образів, стала багатшою в 2015 році на $3 мільйони. Британський коментатор відеоігор Оладжіде Олатунджі, відомий як KSI, зумів використати свій канал на YouTube з 11,5 млн підписників в якості трампліну для музичної кар'єри і заробив торік 4,5 мільйона доларів.

Читайте також: Найбагатші люди світу збідніли на $200 млрд

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Комедійний дует Rhett & Link в складі Ретта Джеймса Маклафліна і Чарльза Лінкольна Нілу заробив ті ж $4,5 млн. Талановита скрипачка Ліндсі Стірлінг поклала в свою кишеню торік 6 мільйонів доларів.

Два комедійних дуети, Fine Brothers і Smosh, за допомогою відеороликів на своїх каналах стали багатшими на $8,5 млн.

А найуспішнішим в минулому році, як і роком раніше, став відеоблогер-геймер Фелікс Чельберг, відомий як PewDiePie. Його дохід від YouTube каналу, який налічує 41,5 мільйона передплатників, в 2015 році склав 12 мільйонів доларів.