Україна приєдналася до угоди Євросоюзу, яка спрямована на розвиток бізнесу.

Закон "Про ратифікацію Угоди між Урядом України та Європейським Союзом про участь України в програмі ЄС" Конкурентоспроможність підприємств малого та середнього бізнесу (COSME)" підписав президент Петро Порошенко України, передає прес-служба глави держави.

Після ратифікації угоди COSME дозволить країна зможе реалізовувати проекти з кількох економічних програм. Йдеться про поліпшення умов доступу малих та середніх підприємств на ринки, поліпшення умов для конкурентоспроможності, формування культури ведення бізнесу.

Програма ЄС проводитиметься протягом 2014-2020 років. Вона спрямована на підтримку малого і середнього бізнесу. Після ратифікації угоди українські підприємства державного і приватного сектора отримають доступ до інвестиційних і венчурних фондів Євросоюзу.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, німецькі підприємці готують новий інвестиційний проект для України.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще