Фахівці в галузі фізичних навантажень стверджують про те, що застосовувати різноманітні навантаження на тіло протягом тижня не приносить користь і знижує шанси для отримання бажаного ефекту.

Фітнес-тренери пропонують різні навантаження для будь-якої ділянки тіла, а тим часом ми думаємо, чим різноманітні вправи тим краще ефект. Протягом тижня ми виконуємо один день кардіонавантаження, через день йога або обтяження при цьому зберігаємо упевненість, що такий метод швидко призведе тіло в порядок.

Фахівці не рекомендують чергувати різні навантаження в різні дні, так як ми приводимо наше тіло в шоковий стан.

Різноманітність тренувань заважає отримати бажаний ефект стрункої фігури і сильного тіла. При надмірному чергування ми розпилюємо свої сили, які повинні активно спрямовані на поліпшення фігури. У цьому випадку калорії йдуть, але на цьому користь від тренування закінчується. Різноманітні тренування не активно зміцнюють м'язи і не допомагають збільшувати інтенсивність в будь-якій вправі.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

При постійній заміні однієї вправи на іншу, наше тіло не встигає адаптуватися. М'язам і тіло треба звикнути до певних навантажень і поступово доповнювати основну програму навантажень додатковими вправами.

Коли ми визначаємося з програмою тренувань наше тіло поступово починає адаптуватися до певних вправ, м'язи поступово звикають, що в підсумку призводить до максимального результату для фігури.
Щоб ефективно спалювати жир, зміцнювати м'язи і стати сильнішими, необхідно дотримуватися однієї програми хоча б 6-8 тижнів. Для найбільш кращого ефекту тренуйтеся 10 тижнів.

Поступово навантаження повинні збільшуватися, тобто, необхідно доповнювати основну програму іншими вправами. А як зрозуміти, що навантаження необхідно збільшити? Коли ваше тіло з легкістю переносить основну програму, значить настав час доповнити її.
Залежно від цілей, програма може включати 3-4 заняття в тиждень з певним набором вправ.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що кучерява капуста виводить токсини раніше і повністю, ніж організм це зробить сам.