Колишній боєць спецроти Міністерства внутрішніх справ "Торнадо" Ілля Холод, засуджений до 9 років тюремного ув'язнення, жорстоко побив сусіда по камері

Про це повідомив прес-секретар заступника міністра юстиції України Юрій Маслак, передає "Цензор.нет". Він зазначив, що у потерпілого проломлена голова.

"Сьогодні під час прогулянки відбулася конфліктна ситуація, в результаті чого співкамерник отримав тілесні ушкодження від Холода. Попередній діагноз - закрита черепно-мозкова травма", - розповів прес-секретар.

Він додав, що чоловіка госпіталізували і він знаходиться у відділенні реанімації. Інформації про причини конфлікту немає. Інцидент буде розбирати слідчо-оперативна група Шевченківського РОВД. За фактом відкрито кримінальне провадження.

Колишніх бійців спецроти "Торнадо" звинувачували в створенні злочинної організації, вчиненні вбивств і ряду інших злочинів. Їх справа налічувала 80 томів.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, суд оголосив вирок у справі про бійців «Торнадо». Більшість з них отримали тюремні терміни.