Екс-динамівець Олександр Гладкий, який наразі виступає у складі львівських Карпат, відзначився дублем у останньому поєдинку проти кам’янської Сталі.

Два м’ячі дозволили нападнику піднятись на 13-у сходинку у списку голеодорів за всю історію чемпіонату України. Наразі у Олександра 80 м’ячів у футболках різних клубів.

Наразі перше місце у рейтингу бомбардирів за всю історію чемпіонату України займає Максим Шацьких з 124 голами в активі. Слідом за ним нинішній тренер київського Динамо Сергій Ребров, у якого 123 результативних удари.

Нагадаємо, що Гладкий перейшов до львівських Карпат на правах оренди цієї зими. Права на футболіста належать Динамо. У футболці столичного гранду нападник не відзначався забитими м’ячами у офіційних поєдинках.

Також варто відзначити, що Олександр вже захищав кольори команди зі Львова у 2012-2014 роках та відзначився 19 влучними пострілами у 66 поєдинках.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як вже повідомляв портал Знай.ua, білоруського керманича Карпат визнали найкращим тренером туру чемпіонату України