Екс-міністр Ігор Швайка потрапив у жахливе ДТП по дорозі в Київ.

Про це написав сам потерпілий на сторінці в Facebook.

Аварія сталася 28 квітня, коли політик на Mitsubishi Pajero Wagon повертався до Києва від міського голови Конотопа Артема Семеніхіна. На швидкості 90-100 км/ч Швайка зіткнувся з вантажним причепом. Як пояснив політик, вантажний причіп був на дорозі без будь-яких розпізнавальних знаків. А Швайку засліпило сонце.

Політик подякував сумчанам, які викликали швидку допомогу, і лікарям Прилуцької лікарні, які зашили і загіпсували потерпілого.

«Вийшли пару годин тому з Інституту імені Ситенка (Харківський Інститут патології хребта та суглобів імені професора М.І.Ситенка). Рука в гіпсі, інша - забинтована, нога в гіпсі... шкутильгати потроху в аптеку... Якщо що, то у мене тепер ще один день народження - 28 квітень 2017 року», - написав Швайка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що 29 квітня, на заїзді до столичного Південного мосту сталася масштабна аварія, в результаті якої постраждали люди.