Колишній захисник Карпат, словенець Грегор Балажиц, який зараз захищає кольори російського Уралу, згадав свої виступи в нашому чемпіонаті.

- В Україну не хотів їхати. Але в Словенії в тому клубі, де я грав, останні півроку не платили зарплату. У той момент моя гра сподобалася скаутам Карпат. Треба було думати про своє життя, про фінанси, тому я й поїхав в Україну. Перший рік мені було важко звикнути до побутового життя. Якщо порівнювати з Європою, то було відчуття, що повернувся на 20 років назад.

В Україні в магазинах були продукти низької якості. Інфраструктура там інша, дороги взагалі... Прилетів у Львів, побачив аеропорт, як у нас вокзал. Подумав: Що це таке? Сумки кидали куди заманеться. Я ніби потрапив в інший світ.

Одного разу, коли у нас була низка невдалих матчів, до нас на тренування прийшли вболівальники і принесли зарізаного барана. Ось так. Там у людей зовсім інший менталітет. Він сильно відрізняється від європейського. До цього теж треба звикнути. В Україні у мене була своя машина зі словенськими номерами. Поліцейські мене постійно зупиняли, щось придумували, вимагали платити гроші. Чудили тільки так! Іноді мене перевіряли на наявність у крові алкоголю. Треба було просто дихнути в обличчя поліцейському. Раніше такого не бачив, - передає слова словенця офіційний сайт Уралу.

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що екс-півзахисника Дніпра визнали найкращим гравцем місяця в грецькму ПАОКу.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще