Новий кліп "Екстаз" представила широкому загалу група "Ленінград". За перші шість годин після публікації відео на офіційному YouTube-каналі гурту його переглянули понад 440 тисяч користувачів.

Режисером майже 11-хвилинного ролика стала Анна Пармас, а в головній ролі знялися знамениті російські актори Світлана Ходченкова та Анон Філіпенко.

У сюжеті показана історія успішної бізнес-вумен, яка через багато років приїхала в Росію з США і зустріла на шиномонтажі свого колишнього однокласника Стаса. Вона запросила його на побачення, а потім забрала до себе у квартиру, гарно його вдягнула, почала долучати до культури. У якийсь момент чоловік зізнається, що він не Стас, а Віталік, а його пасія помилилася.

Героїня Ходченкової відразу вказує йому на двері, але через кілька днів їде до нього з вибаченнями і збирається забрати його з собою в Америку.

Але хепі-енду не вийшло, оскільки на кордоні головна героїня бачить справжнього Стаса, а Віталіка розвертають додому через борги по кредитам.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

У відео є відверті сцени, але Шнуров відмовився маркувати його як 18+.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", артист під час пресс-конференції з нагоди 20-річчя групи розповів про свій основний вид спорту.