У верховному суді Нової Зелнандії розпочався судовий процес за позовом американського репера Емінема проти правлячої у країні Національної партії.

За інформацією Daily Mail, музикант незадоволений, що новозеландські політики використали в агітаційному ролику 2014 року мелодію, схожу на його культову компазицію Lose Yourself, яка стала саундтреком стрічки "8 миля".

"Рідкісний випадок: на засіданні у верховному суді грає Емінем, адвокати і суддя уважно, з серйозними обличчями слухають Lose Yourself", - повідомила журналістка Френсіс Кук.

Судді мають намір визначити, чи в достатній мірі музика у ролику Національної партії схожа на композицію Маршалла Метерса (ім'я репера при народженні).

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Адвокати новозеландської партії повідомили, що мелодію Eminem-esque для ролика купили в бібліотеці Beatbox. Представники співака заявляють, що Lose Yourself є "дорогоцінним каменем" в репертуарі виконавця.

Емінем випустив хіт Lose Yourself у 2002 році. За нього він отримав "Греммі" та "Оскар" у номінації "Найкращий саундтрек".

Як повідомляв портал "Знай.ua", у спільній композиції з репером Big Sean Емінем вилаяв американського президента Дональда Трампа.