У суботу, 29 квітня, в рамках 35-го туру іспанської Прімери Барселона на виїзді зіграє з Еспаньйолом.

На думку авторитетних букмекерських організацій, явним фаворитом у цьому матчі є підопічні Луїса Енріке. Так, букмекери з GameBet приймають ставки на перемогу Синьо-гранатових з коефіцієнтом 1,19. Можливий успіх господарів оцінюється набагато вище - 15. Нічийний результат - 6,81.

Букмекери з Bwin солідарні з прогнозом GameBet, і дають на перемогу Барси ідентичний коефіцієнт - 1,19. Вікторія Папуг тут оцінюється ще вище - 16,5, а ось нічия - 6,75.

Букмекерська контора William Hill ставить на цей поєдинок такі котирування. Перемога Барселони - 1,22, перемога Еспаньйола - 15, нічия - 5,5.

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що в матчі чемпіонату Іспанії Реал - Валенсія букмекери ставлять на перемогу господарів.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Фото: Getty Images