Мешканці Балаклії, яких напередодні евакуювали з населеного пункту через пожежі і вибухів на військових складах, поступово повертаються в свої будинки.

Про це повідомила глава Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична в Facebook. Вона зазначила, що ситуація в Балаклії поступово нормалізується.

Також, за її словами, значно зменшилася кількість вибухів артилерійських снарядів. Глава обладміністрації розповіла, що почалися роботи з розмінування території навколо складів. Для цього задіяли шість груп саперів.

«Працює близько тисячі військових, півтисячі рятувальників, більше двохсот одиниць спеціальної техніки. Там, де дозволяє обстановка, люди починають повертатися додому. Прогнозуємо, що до кінця дня ситуація ще покращиться. Працюємо над цим ", - наголосила Світлична.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, очевидці поділилися кадрами потужного вибухає в Балаклії, де спалахнула пожежа на військових складах з боєприпасами.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще