У Facebook Messenger з'явився інтелектуальний віртуальний помічник зі штучним інтелектом, на ім’ "М". Помічник з’являтиметься під час розмови, пропонуватиме користувачеві допомогу і буде давати різні поради. Про таку цікаву новинку компанія повідомила на своєму сайті.

У Facebook повідомили, що ця функція доступна власникам пристроїв з операційними системами iOS і Android. Однак, наразі скористатись новим сервісом зможуть лише користувачі в США. В інші регіони інтелектуальний віртуальний помічник прийде в найближчі місяці, запевнили розробники. У тестовому режимі сервіс працював з грудня минулого року.

Система, що лежить в основі помічника "M", аналізуючи зміст розмови і відстежуючи конкретні слова, активує певні функціональні можливості. Так, наприклад, помічник може відправляти стікери від імені користувача, чи навіть викликати таксі.

З допомогою віртуального помічника "M" можна буде обмінюватися інформацією про місцезнаходження під час розмови, провести опитування серед учасників групового чату.

Як повідомляв сайт Знай.ua, популярна соціальна мережа Facebook запустила нову функцію для пошуку роботи