У середу, 26 квітня, на Центральному міському стадіоні Миколаєва місцевий МФК і київське Динамо зіграють у півфіналі Кубка України. Початок – о 18:00. Напередодні кияни вирішили допомогти супернику привести до ладу газон.

Стан поля у Миколаїві викликав великі побоювання. Тим більше недавно мала місце ситуація з матчем чвертьфіналу Кубка країни Полтава - Шахтар, який не відбувся через поганий стан газону, а згодом полтавцям була зарахована технічна поразку.

У Динамо вирішили не доводити до подібного. Керівництво киян прийняло рішення відрядити в місто корабелів техніку і своїх найкращих фахівців, які допомогли поліпшити стан газону.

- Наша делегація провела в Миколаєві два дні. Загалом можу сказати, що поле старе, йому вже 50 років, купинясте, але трава росте. Найбільше нарікань у нас викликав стан газону у воротарських майданчиках, де довелося повністю перекласти дерн. Утім, незадовільний стан поля не здивував, адже місцева команда проводить на цьому стадіоні не лише офіційні матчі, але й щоденні тренування. За підсумками інспекції я написав місцевим агрономам рекомендації стосовно догляду за газоном, аби підвести його в нормальному стані до кубкового матчу, - сказав у коментарі офіційному сайту Динамо заступник директора стадіону імені Валерія Лобановського, агроном Анатолій Колоша.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал Знай.ua анонсував матч Динамо - Шахтар.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще