Американська компанія Insomniac Games офіційно випустить гру про одного з найпопулярніших супергероїв сучасності Людину-павука вже у цьому році.

Про це повідомив виконавчий редактор та віце-президент студії Marvel Digital Media Раян Пенагос у спілкуванні з користувачем Reddit. Нову "Людину-павука" анонсували вже давно, але лише зараз стало відомо, що геймери зможуть пограти в неї вже через кілька місяців.

Відомо, що гра стане ексклюзивною розробкою для власників консолі PlayStation 4. Розробники опублікували трейлер, який демонструє неймовірно реалістичну графіку.

Гра від Insomniac Games не буде пов'язана із сюжетом стрічки "Людина-павук: Повернення додому" із Томом Холландом у ролі Пітера Паркера, прем'єра якої відбудеться 6 липня цього року.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Студія Universal Pictures опублікувала трейлер пригодницького фільму "Мумія", який є римейком стрічки 1999 року.