Захисник національної збірної Артем Федецький розповів про план на гру проти хорватів.

- Ми також команда – не подарунок. Усі розуміють силу збірної Хорватії, адже команда перебуває на хороших ролях в Європі. Але, щоби мати хороші шанси на вихід на чемпіонат світу, нам потрібно ні в якому разі не програвати. Треба здобувати, як мінімум, нічийний результат. Звичайно, ми маємо певні домашні заготовки та своє бачення гри проти збірної Хорватії. Тому ми спокійно готуємося. Найголовнішим, вважаю, буде психологічне налаштування хлопців на матч. Які б не були гравці у суперників, якщо ми покажемо, що є командою і готові битися на полі один за одного, то нам вдасться здобути позитивний результат.

- Тобто сила нашої команди в єдності?

- Однозначно! Як завжди так було, так і наразі нічого не змінилося. Можна награвати будь-яку тактику та говорити про сильні та слабкі сторони, але якщо ми єдині, то й результат прийде, - сказав Федецький в інтерв'ю прес-службі Федерації футболу України.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що на матчі між збірними України та Хорватії очікується аншлаг.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще