Американська влада офіційно буде фінансувати NASA.

Відповідний закон підписав президент США Дональд, передає "Голос Америки".

"Я гордий підписати S. 442. З цим законодавством, ми дамо підтримку NASA, ученим, інженерам і астронавтам в їх прагненні до відкриттів і досліджень", – повідомив президент у Twitter.

Вищевказаний проект був одноголосно підтриманий членами Конгресу. Згідно з документом, схвалені розробка і здійснення заходів довгострокового плану з освоєння космосу. Влада буде фінансувати дослідження і технології. Вітаються зусилля NASA щодо підтримки комерційних космічних програм. Вони посприяють розвитку економіки, і завдяки цьому будуть створені нові робочі місця. Згідно із законом, політ на Марс стає однією з головних задач агентства.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", до здійснення польотів на Марс за першість в освоєнні Місяця змагатимуться три космічні держави.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще