Португальський керманич Шахтаря Паулу Фонсека розповів про нинішню ситуацію в чемпіонаті України і про цілі команди на сезон.

- Завершилася перша частина сезону в Україні. Не прогнозували, що до цього етапу будемо мати таку перевагу, оскільки Динамо — чинний чемпіон та команда, яка домінувала останні два роки в Україні.

Шахтар, як залишив Донецьк, ще не ставав чемпіоном. Наша головна мета — повернути чемпіонський титул.

Звичайно, хотіли би побити цей рекорд і завершити чемпіонат без поразок, але найважливіше для нас титул чемпіона, на ньому ми й зосереджені. Інші цілі важливі, але є вторинними. Якщо ми досягнемо головної мети раніше, то зосередимо зусилля на інших завданнях, - цитують Фонсеку португальські ЗМІ.

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що екс-півзахисник Карпат потрапив п'яним в аварію, а потім ще поїхав доганятися.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Фото Getty Images