Колишній півзахисник Карпат, Ворскли і Чорноморця Геннадій Хроль відверто визнав, що часто порушував режим.

– Одного разу повертався з одноклубником з Трускавця до Львова в нетверезому стані. По дорозі перевернулися на автомобілі, вилізли, сіли на таксі і до Львова таки добралися. Машину залишили в полі. Режим потім порушили ще й у Львові. Не виправдовуюся, але таким займався не лише я. Просто я вмію визнавати свої помилки.

Я палю з третього класу. Жодного разу не припиняв це робити. Причому, в третьому класі вже був професіоналом у цій справі. Режим порушував лише після гри. Жодного разу не пив за два чи три дні до матчу. П’яним ніколи у нічному клубі не валявся. Якщо пив, то лише вдома, - передає слова екс-футболіста Футбол 24.

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що російська тенісистка не може пити з суперницями, а потім проти них грати.

Фото Getty Images

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще