27 квітня Федеральна служба безпеки (ФСБ) підкинула вибухівку в поїзд "Москва-Харків".

Про це повідомив прес-центр Держприкордонслужба України.

"Під час огляду одного з вагонів у купе поїзда спільна оглядова група у складі прикордонників і представників фіскальної служби виявила предмет, схожий на вибуховий пристрій", – написали у прес-службі.

Це сталося в пункті пропуску "Харків-залізничний". Митники одразу ж евакуювали пасажирів, а вагон відчепили і відправили на резервну колію. Як з'ясувалося, вибуховим пристроєм виявився муляж, який встановили представники російських спецслужб.

У ФСБ в результаті підтвердили, що це їх "подаруночок", "відмазавшись" перевіркою на пильність російського пограннаряда. Українці, на відміну від сторони за кордоном, не пропустили пристрій.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", буквально два дні тому бомба зірвала поминки на одеському кладовищі. Через повідомлення про небезпеку, сотні людей змушені були залишити місце для поховання.